Bussikuljetukset Puolangalta aina ulkomaille asti

Tarjoamme monipuolista kuljetuspalvelua vuosikymmenten kokemuksella

Perinteikäs Linja-liikenne A. Valppu Oy on varma valinta silloin, kun tarvitset laadukkaat bussikuljetukset lähelle tai kauas. Puolanka, Oulu ja Suomussalmi ovat lähiliikenteemme päätepysäkkejä, mutta erilaiset tilausajot ajamme sopimuksen mukaan jopa ulkomaille asti. Palvelemme aina joustavasti, mutta tietysti aikatauluissa ja muissa sopimuksissa pysyen. Tältä sivulta löydät aikataulumme, ja mikäli olet kiinnostunut tilausajoista, ota meihin yhteyttä niin jutellaan asiasta lisää.

Jätä tarjouspyyntö tilausajosta

Linja-autossa on tunnelmaa − tilausajot ympäri Suomen

Olipa kyseessä sitten luokkaretki, vaellusreissu, ostosmatka, teatteri- tai kylpylämatka, pelireissu, polttariseurueen kuljetus tai mikä tahansa muu bussikuljetus, tarjoamme asiakkaillemme aina mukavaa ja tasaista matkantekoa viihtyisässä linja-autossa. Meillä on käytössämme 9–50-paikkaisia autoja, joten meiltä voit varata tilausajot Puolangalta aina koko Suomen laajuudelle isommallekin seurueelle. Sopimuksen mukaan ajelemme myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Räätälöimme juuri teille sopivan retken kulloisenkin tarpeenne mukaisesti yhteistyökumppaneina käyttämiemme matkatoimistojen kanssa. Meiltä saat joustavaa palvelua loistavan henkilökunnan kyydissä.

Vakioajoa välillä Oulu−Ämmänsääri (Suomussalmi)

Kun tarvitset linja-autoa Oulu−Suomussalmi -välille, me palvelemme sinua maanantaista perjantaihin sekä sunnuntaisin. Olemme ajaneet reitin vakioajot jo useamman vuosikymmenen ajan. Kyydissämme matka taittuu nopeasti, helposti ja turvallisesti. Maksuvälineiksi käyvät tavallisimmat maksukortit sekä käteinen, ja kuljettajamme pyrkivät parhaansa mukaan avustamaan erityisryhmiä matkanteossa. Lue lisää käytännöistämme laatulupauksesta.