posti@valppu.fi
Kajaanintie 27
89200
PUOLANKA

Laadukasta vakioajoa ja tilausajoa Puolangalta

Meidän kanssamme matka kuin matka taittuu mukavasti

Linja-liikennöinti A. Valppu Oy on perinteikäs ja paikallinen liikennöitsijä, jonka vakioajojen pääreitti kulkee väliä Oulu−Puolanka−Suomussalmi. Myös tilausajot kuuluvat pääpalveluihimme. Olemme kuljettaneet asiakkaitamme niin lähiseuduilla kuin ulkomaillakin jo vuodesta 1923 lähtien; olemme kuljetuspalveluiden iloisia ammattilaisia, joiden tavoitteena on tarjota asiakkaalle aina se paras mahdollinen kyyti. Meidät tunnetaan ystävällisestä, lupsakasta palveluasenteesta sekä tietysti rautaisesta ammattitaidosta, jotka ovat pitäneet meidät tien päällä aina tähän päivään asti. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tai haluaisit pyytää tarjouksen kuljetuspalveluista.

Ota yhteyttä meihin

Bussikuljetukset lähelle ja kauas

Meidän kyydissämme pääset helposti ja mukavasti lähelle ja kauas. Tarjoamme paikalliset bussikuljetukset vakioajoina sekä monipuoliset tilausajot asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitynä. Olipa kyseessä sitten esimerkiksi luokkaretki, kylpylämatka tai pelireissu, meiltä saat tilattua tasokkaan linja-auton sekä ammattikuljettajan viemään ryhmäsi määränpäähän. Tarjoamme tilausajot ympäri Suomen ja tarvittaessa myös ulkomaille asti. Suunnitellaan sopivat palvelut juuri sinun tarpeisiisi!

Vakioajon aikataulut

Liikennöimme välillä Ämmänsaari−Oulu−Ämmänsaari maanantaista perjantaihin sekä sunnuntaisin. Tutustu bussiaikatauluun ja muuhun informaatioon sivuillamme.

Katso aikataulu

SUOMUSSALMELLA TILATTAVISSA KÄYTTÖÖNNE TAKSI (1+8 esteetön)

Taksin tavoittaa puhelinnumerosta 0400-600778 

JUHANNUKSEN LIIKENNÖINTI:

20.6.2019 NORMAALI ARKIVUORO

21.6.2019 EMME LIIKENNÖI

22.6.2019 EMME LIIKENNÖI

23.6.2019 NORMAALI SU-VUORO