Linja-auto, jonka kyytiin voit hypätä huoletta

Linja-liikenne A. Valppu Oy on luotettava kuljetuskumppani

Meille asiakkaidemme luottamus on erittäin tärkeää; siksi haluammekin tarjota teille parasta mahdollista kuljetuspalvelua. Linja-liikenne A. Valppu Oy:n linja-auto on merkki laadusta ja turvallisuudesta, josta asiakkaamme ovat saaneet nauttia jo vuodesta 1923 lähtien. Liikennöintialueeseemme kuuluvat Puolanka, Oulu ja Suomussalmi sekä sopimuksen mukaan tilausajot ympäri Suomen sekä aina ulkomaille asti. Mikäli sinulla on mitään kysyttävää toiminnastamme, ota yhteyttä; vastaamme erittäin mielellämme.                   

Liikennepalvelulaki 150 § ,tiedonanto

A.Valppu Oy tarjoaa henkilökuljetuspalvelua liikenneluvan JY-672904 nojalla.

1. Tarjottavat liikennepalvelut

Linja-autoliikenne A. Valppu Oy tarjoaa aikataulun mukaista vakiovuoroliikennettä reitillä Suomussalmi–Puolanka–Oulu. Tarjoamme myös tilausliikennepalveluja sekä kotimaassa että ulkomaille. Palveluajat 24/7. Lisäksi Suomussalmella 0400-600778 ja Puolangalla 0400-601207 tilattavissa taksi (1+8 esteetön) .

2. Palveluista ja muutoksista tiedottaminen

Linjaliikenteemme reitistä ja aikataulusta saa tietoa Oy Matkahuolto Ab:n valtakunnallisesta järjestelmästä: www.matkahuolto.fi.  Reitti ja aikataulu löytyvät myös kotisivuiltamme sekä painettuja aikatauluja autostamme. Mahdollisista aikataulumuutoksista ilmoitamme Matkahuoltoihin jätetyillä erillisillä tiedotteilla. Muutokset löytyvät myös Matkahuollon aikatauluista.

3. Käytössä olevat maksutavat

Käteinen sekä yleisimmät maksu-ja luottokortit ,Matkahuolto Oy:n liput ja kortit. Waltti-kortti välillä Utajärvi - Oulu - Utajärvi. Lippujen hinnoittelu perustuu kuljettavan matkan pituuteen. Takseissa käy maksuvälineinä käteinen, useimmat pankki-ja luottokortit sekä taksikortti. Taksimatkan hintaan vaikuttavat odotusaika ,ajettu matka ,siihen kulunut aika sekä matkustajien lukumäärä. Autoissa on nähtävillä hinnastot. Hinnaston voitte katsoa myös Korpitaxin nettisivuilta.

4. Asiakaspalaute

Asiakaspalautetta otetaan vastaan puhelimella, sähköpostilla (kimmo.valppu@avalppu.inet.fi), lomakkeella sekä henkilökuntamme välityksellä. Palautteeseen vastataan välittömästi kun se on saapunut.

5. Erityisryhmien käytössä olevat palvelut, avustaminen, tiedottaminen ja tarpeiden huomioiminen

Linja-automme eivät ole erityisvarusteltuja liikuntarajoitteisia varten. Ammattitaitoiset kuljettajamme avustavat apua tarvitsevia matkustajia mahdollisuuksien mukaan. Pienten lasten kanssa matkustavia pyydämme ottamaan mukaan oman turvaistuimen. Yksin matkustavien pienten lasten saattajan edellytetään kertovan kuljettajalle lapsen matkan määränpää sekä yhteystiedot vastaanottajasta, jotta kuljettaja saa tarvittaessa yhteyden huoltajaan ja voi huolehtia lapsen matkan onnistumisesta. Kaikissa busseissa on turvavyöt.  Takseissamme on invahissi pyörätuolille. Kuljettajamme avustavat asiakkaat autoihin.