Kajaanintie 27 89200 PUOLANKA Kimmo 0400 815 562 posti@valppu.fi

Linja-auto, jonka kyytiin voit hypätä huoletta

Linja-liikenne A. Valppu Oy on luotettava kuljetuskumppani

Tällä sivulla voit tutustua laatulupaukseemme. Meille asiakkaidemme luottamus on erittäin tärkeää; siksi haluammekin tarjota teille parasta mahdollista kuljetuspalvelua. Linja-liikenne A. Valppu Oy:n linja-auto on merkki laadusta ja turvallisuudesta, josta asiakkaamme ovat saaneet nauttia jo vuodesta 1923 lähtien. Liikennöintialueeseemme kuuluvat Puolanka, Oulu ja Suomussalmi sekä sopimuksen mukaan tilausajot ympäri Suomen sekä aina ulkomaille asti. Mikäli sinulla on mitään kysyttävää toiminnastamme, ota yhteyttä; vastaamme erittäin mielellämme.

Laatulupaus                    

Joukkoliikennelain (13.11.2009 / 869) 48 § mukainen liikennepalveluja koskeva laatulupaus

A.Valppu Oy tarjoaa kuljetuspalvelua henkilöliikenneluvan nojalla.

1. Tarjottavat liikennepalvelut

Linja-autoliikenne A. Valppu Oy tarjoaa aikataulun mukaista vakiovuoroliikennettä reitillä Suomussalmi–Puolanka–Oulu. Tarjoamme myös tilausliikennepalveluja sekä kotimaassa että ulkomaille.

2. Palveluista ja muutoksista tiedottaminen

Linjaliikenteemme reitistä ja aikataulusta saa tietoa Oy Matkahuolto Ab:n valtakunnallisesta järjestelmästä: www.matkahuolto.fi.  Reitti ja aikataulu löytyvät myös kotisivuiltamme sekä painettuja aikatauluja autostamme. Mahdollisista aikataulumuutoksista ilmoitamme Matkahuoltoihin jätetyillä erillisillä tiedotteilla. Muutokset löytyvät myös Matkahuollon aikatauluista.

3. Käytössä olevat liput ja niiden hinnat

Linjaliikenteessä on käytössämme Oy Matkahuolto Ab:n lipputuotteet ja hinnoittelu. Tiedot lipputuotteista ja hinnoista löytyvät matkahuollon internetsivuilta. Kertalipun ja meno-paluulipun voi ostaa myös linjavuoron kuljettajalta autosta. Autossa voi maksaa sekä pankki- että luottokortilla.

4. Informaatio- ja lippujärjestelmiin kuuluminen

Kuulumme Oy Matkahuolto Ab:n valtakunnallisiin informaatio- ja lippujärjestelmiin. Waltti-kortti Utajärvi−Muhos–Oulu välillä.

5. Käytössä olevat ajoneuvot

Käytössämme on 9−50-paikkaiset autot, jotka soveltuvat varustukseltaan hyvin linja- ja tilausajoliikenteeseen.

6. Asiakastyytyväisyyden mittaaminen

Asiakaspalautetta otetaan vastaan puhelimella, sähköpostilla (kimmo.valppu@avalppu.inet.fi), lomakkeella sekä henkilökuntamme välityksellä.

7. Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimuksen purku, tiedottaminen ja vahingonkorvaukset

Kaikki palautteet käsitellään ja asiakkaille pyritään vastaamaan nopeasti. Valitukset käsittelemme luottamuksellisesti ja tapauskohtaisesti.

8. Erityisryhmien käytössä olevat palvelut, avustaminen, tiedottaminen ja tarpeiden huomioiminen

Linja-automme eivät ole erityisvarusteltuja liikuntarajoitteisia varten. Ammattitaitoiset kuljettajamme avustavat apua tarvitsevia matkustajia mahdollisuuksien mukaan. Pienten lasten kanssa matkustavia pyydämme ottamaan mukaan oman turvaistuimen. Yksin matkustavien pienten lasten saattajan edellytetään kertovan kuljettajalle lapsen matkan määränpää sekä yhteystiedot vastaanottajasta, jotta kuljettaja saa tarvittaessa yhteyden huoltajaan ja voi huolehtia lapsen matkan onnistumisesta.

9. Turvallisuus ja henkilöstö

Noudatamme lain määräämiä lepo-ja ajoaikasäädöksiä. Huomioimme liikenneolosuhteet ja aikataulutamme tilausajomme siten, ettei kiireen vuoksi vaaranneta asiakkaiden ja muiden tiellä liikkuvien turvallisuutta.